Schaduwvriendin van Christine Drews

Schaduwvriendin | voorzijdeAuteur: Christine Drews
Uitgever: de Fontein Romans & Spanning
Verschenen: 27 mei 2014
Uitvoering: Paperback
304 pagina’s

Prijs: € 18.99bestel
Omschrijving:
‘Schaduwvriendin’ van Christine Drews is een beklemmende thriller voor de lezers van Simone van der Vlugt en Nele Neuhaus.

Het leven van de pasverhuisde Katrin Ortrop is één grote chaos. Haar man Thomas is alleen maar bezig met zijn werk, hun zoontje Leo kan niet aarden op zijn nieuwe school. Ze is dan ook blij als ze Tanja ontmoet, de moeder van een van Leo’s klasgenootjes. Tanja begrijpt haar, en hun vriendschap is al snel een onmisbaar onderdeel van Katrins leven.

Als plotseling Katrins vader overlijdt en Leo op de dag van de begrafenis ziek is, biedt Tanja aan om op te passen. Maar op het afgesproken tijdstip brengt ze Leo niet terug, en dat is het begin van een ware nachtmerrie. Tanja is nergens meer te vinden – en Leo ook niet. Al snel blijkt alles wat Tanja aan Katrin heeft verteld één grote leugen. Wie is Tanja nu echt? En waar is Leo?

Christine Drews studeerde psychologie en werkt als scenarioschrijver voor film en tv. ‘Schaduwvriendin’ is haar thrillerdebuut, waarmee ze een succesvolle tweede carrière begon.